Canna Aqua Vega A+B 2 X 1l - 1
search

Canna Aqua Vega A+B 2 X 1l

€ 17,55
inclusief btw

Canna Aqua Vega is een snelwerkende voedingsstof, die alle essentiële elementen bevat voor een optimale groei. De groei is een belangrijke fase omdat hierin de mijlpalen van een hoge opbrengst en een uitbundige bloei worden gelegd. Aqua Vega wordt gebruikt in gesloten systemen, zoals NFT's en eb- en vloedsystemen.

Aantal
Op Voorraad


garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

Voordelen van CANNA Aqua Vega:

  • Aqua Vega is gemakkelijk in gebruik en lost onmiddellijk op.
  • Aqua Vega bevat pH-stabilisatoren zodat de pH niet meer hoeft te worden aangepast.

Aqua Vega staat garant voor groeikrachtige planten, met vitale scheuten en bijzonder ontwikkelde wortels. Stikstofverbindingen, hoogwaardige EDDHA-ijzerchelaten en direct opneembare sporenelementen garanderen een ideale start van de bloei.

Waarom bevat kunstmest zowel A- als B-voedingsstoffen?

Canna Aqua bevat twee concentraten: A en B. Deze twee voedingsstoffen zijn uitdrukkelijk gescheiden. Anders zouden er namelijk onoplosbare verbindingen ontstaan ​​die niet door planten kunnen worden opgenomen. Daarom moet je eerst Concentraat A toevoegen en daarna Concentraat B.

De Aqua Vega is een professionele en snelle meststof voor snelgroeiende planten die alle noodzakelijke voedingsstoffen bevat voor een optimale bloei. De Aqua Vega zorgt voor een krachtige en gezonde plant met grote groene toppen. Aqua Vega is gemakkelijk in gebruik, lost onmiddellijk op en is dankzij een speciale buffering van de pH-waarde de voedingsstof bij uitstek voor ecosystemen met aquatische circulatie.

Instructies:

  • De fles goed schudden voor gebruik.
  • Bemestingsbak vullen met water Verdun de Aqua Vega 1:500 (200 ml A 200 ml B per 100 liter water) aan de voedingsbak.
  • Voeg Aqua Vega A toe aan de mesttank.
  • Goed mengen en dan Aqua Vega toevoegen. B Nog een keer goed mengen en de oplossing een paar uur laten staan. De EC van Aqua Vega opgelost in water ligt dan tussen de 1,1 en 1,9 mS (= EC oplossing + EC kraanwater ) Aanbevolen pH:
  • 5.2 t/m 6.2 De speciale samenstelling van Aqua nutrition is zodanig dat de pH na aanzuren niet meer aangepast hoeft te worden
  • Gebruik tijdens de groeiperiode en de eerste 1-3 weken van de bloeiperiode.
  • Schakel over op Aqua Flores wanneer zich bloemen beginnen te vormen.
  • Vanaf (1-3 weken 12 uur verlichting of vanaf het moment dat de pH van het circulerende water onder de waarde 5,0 - 5,2 zakt)
  • Voeding regelmatig vernieuwen

Andere indicaties:

Canna heeft speciaal voor de bloeifase van de plant nog een andere meststof ontwikkeld: de Aqua Flores meng NOOIT concentraten A en B in pure vorm. Er zouden dan onoplosbare combinaties ontstaan ​​die niet door planten kunnen worden opgenomen. Vorstvrij, op een afgesloten en donkere plaats bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.