CMH Verlichting Set Lumatek

Kweekverlichting Set Lumatek CMH

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Deze betrouwbare digitale ballast is met succes gebruikt in agrarische faciliteiten en gebruikt vierkante golftechnologie om 315W keramische metaalhalide (ook bekend als CMH / CDM / LEC) lampen efficiënt te ontsteken en te bedienen.

Wat zijn CMH lampen?

De CMH lampen (Ceramic Metal Halide) zijn een nieuwe generatie halogeen metaalhalide (MH) lampen. Het belangrijkste technische verschil tussen de twee modellen is dat de gasontladingsbuizen van de CMH-lampen zijn gemaakt van composietkeramiek, terwijl de traditionele MH's kwarts gebruiken.

Het spectrum bevat ook ultraviolette en infrarode straling, wat een echt voordeel is voor je planten om te groeien en te bloeien. Hun prijs is hoger, maar u zult snel energiekosten kunnen besparen.

De nieuwe keramische buizen zijn bestand tegen veel hogere temperaturen. Bij andere HID-lampen ( hogedruk ontladingslampen ) moet de temperatuur in de kwartsbuis worden verlaagd door middel van een gasmengsel dat echter geen ideaal lichtspectrum kan bereiken voor de ontwikkeling van de planten. Het meer hittebestendige keramiek van de CMH-lampen maakt daarentegen een perfecte gascombinatie en dus een optimaal lichtspectrum mogelijk.

Meer zien...