Controle Klimaat

Diverse producten om het klimaat in uw kweekruimte in de gaten te houden en te reguleren.

Er zijn 20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)

De temperatuur en luchtvochtigheid in uw kweekruimte belangrijk om tot een goed eindresultaat te komen. Met een thermo- hygrometer kunt u dat in de gaten houden. Met de Cli-Mate Controllers kunt u het idéale klimaat creëren voor uw binnentuin.

De klimatologische omstandigheden in je kweekkast veranderen voortdurend. Als de verlichting bijvoorbeeld aan is, stijgt de temperatuur waardoor de relatieve luchtvochtigheid daalt. Of als er water is gegeven, neemt de luchtvochtigheid toe door verhoogde verdamping. Grotere afwijkingen van de gewenste waarden verslechteren de conditie, groei n bloei van uw planten. Daarom zijn er apparaten die op de kleinste afwijkingen reageren en proberen de gewenste omstandigheden te optimaliseren.

Met onze klimaatregelaars kunt u op intelligente wijze de afvoerlucht en sommige apparaten ook de toevoerlucht in uw kweekkast naar uw behoefte regelen. De apparaten meten klimaatfactoren zoals vochtigheid, temperatuur en onderdruk en passen de snelheid van de ventilatoren daarop aan. De gewenste waarden kunnen direct op de apparaten worden ingesteld met behulp van de draaiknop en de controller zorgt ervoor dat deze waarden zo goed mogelijk worden aangehouden.

Meer zien...