Slangklemmen

Handige slangklemmen.

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Online goedkope slang klemmen kopen in verschillende maten. Om buis aan de afzuiger te verbinden. Ook met slangverbindingen, buisverlopen, flensbussen en koolstoffilters te gebruiken.

Slangklemmen worden gebruikt om een ​​leidinguiteinde te bevestigen aan een vaste aansluiting of aan een leidingverbinder. Met behulp van een stelschroef kan de ringvormige metalen strip van de klem worden geklemd en tegen de onderliggende buis worden gedrukt. Slangklemmen hebben een breed scala aan toepassingen, zoals machinebouw, tuinbouwfaciliteiten of autotechniek.

Wij bieden verschillende soorten slangklemmen aan:

Plant and Flower Growshop biedt u een verscheidenheid aan slangklemmen in verschillende maten.

Snelklemmen en kanaalclips zijn zeer handig voor een snelle en veilige aansluiting van ventilatiebuizen op bijvoorbeeld een afzuigkap. Ventilatieklemmen en buisklemmen zijn geschikt voor het bevestigen van ventilatiekanalen. Ze zijn een eenvoudige bevestigingsoplossing en kunnen gemakkelijk overal worden geïnstalleerd. De klemmen zijn ook gemakkelijk te openen, b.v. om toegang te krijgen tot het ventilatiekanaal voor onderhoudswerkzaamheden. Actieve koolfilters en afzuigventilatoren kunnen ook eenvoudig worden geïnstalleerd.

Meer zien...