Verschillende soorten kweektenten om binnen planten te kweken.

Kweektenten 

Subcategorieën

 • Secret Jardin Hydro Shoot

  Op zoek naar een grote waarde ?

  Hydro Shoot Grow Tents zijn ontworpen voor zowel beginners als gevorderde tuinders die op zoek zijn naar grote waarde. Deze tent is perfect om te groeien en te bloeien dankzij de accessoires die je set-up compleet maken.

 • Secret Jardin Dark Street

  Wil je een succesvolle oogst krijgen ?

  De Dark Street IV is ons speciaal assortiment voor beperkte ruimtes van 0,36 tot 1,44 vierkante meter. Gebouwd met hoogwaardige materialen, brengt het professionele standaarden gebruikers van kleine tenten. Klaar om te gebruiken, je kunt je Dark Street eenvoudig installeren met alle accessoires die inbegrepen zijn.

 • Secret Jardin Dark Room

  Hoeveel klonen heb je nodig ?

  Met de DP60 en DP90 is het mogelijk een volledig vermeerderingslaboratorium te creëren met een combinatie van stekken, kweekplanten en moederplanten. De DP120 is een intensief vermeerderingsysteem: met maximaal 5 niveaus van 3 voortplantingsplaten per stuk, kunt u maximaal 1650 stekken per oogst maken (in 110 blokjes trays).

 • Secret Jardin Propagator
 • Secret Jardin Accessoires
 • Blackbox

Groeitenten voor een super prijs. Heeft u er altijd van gedroomd om binnen huis planten te kweken ? Met de kweek boxen van Plant and Flower kunt u zelfs in de winter groente en fruit kweken. Secret Jardin is gespecialiseerd in apparatuur voor binnenkwekers. Het bedrijf is opgericht in 2006 en vervaardigt innoverende en professionele producten. Plant and Flower wenst u een goede oogst.