Plagron

Plagron produceert een uitgebreid assortiment van hoogwaardige substraten, basisvoedingen en additieven. Deze producten zijn er voor elke soort kweker en garanderen de beste kweekprestaties.

Er zijn 62 producten.

Item 1-62 van 62 in totaal item(s)

Meer dan vijfentwintig jaar ervaring heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid van kleine wormenkwekerij tot een internationaal bedrijf dat behoort tot de top van de markt. In ons eigen R&D-centrum in het Nederlandse Ospel ontwikkelen en produceren we op grote schaal diverse soorten producten.

Kweekstijlen :

Aan de basis van ons assortiment staan de kweekstijlen. We hebben al onze substraten, basisvoedingen en additieven in vijf categorieën verdeeld. Deze hebben we voorzien van een kleur: 100% NATURAL (groen), 100% TERRA (rood), 100% COCO (oranje), 100% HYDRO (blauw) en UNIVERSAL (paars). Deze kleur zie je op alle uitingen terugkomen, van verpakking tot catalogus. Eerst kies je voor een kweekstijl (100% NATURAL, 100% TERRA, 100% COCO of 100% HYDRO) met eigen substraten en basisvoedingen. Vervolgens kun je de producten uit deze kweekstijl eindeloos combineren met alle additieven (UNIVERSAL).