BioCanna

BioCanna is de organische productlijn van Canna voor de biologische teelt, speciaal ontwikkeld voor het kweken van snelgroeiende planten in potgrond. BioCanna voedingsstoffen zijn plantaardig en bevatten geen dierlijke restproducten. BioCanna producten voldoen aan de strenge eisen voor de biologische landbouw.

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Biologisch kweken :

Wil je graag biologisch kweken? Producten geteeld met BioCanna meststoffen kunnen biologisch worden genoemd, op voorwaarde dat ze biologisch worden verbouwd en in overeenstemming zijn met de internationale richtlijnen.

BioCanna kan worden gebruikt in zowel potten als volle grond, binnen en buiten.

Voordelen van BioCanna :

  • BioCanna beschermt het productieproces van de ruwe grondstoffen voor het perfecte eindproduct. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat.
  • BioCanna voedingsstoffen zijn plantaardig, speciaal ontwikkeld voor de teelt in potgrond. Het grote voordeel is dat de samenstelling van het product beter is afgestemd op de behoeften van de plant. Bijkomend voordeel van de samenstelling is dat het product geen dierlijke organismen, zoals influenzavirussen (vogelgriep bijvoorbeeld) kan bevatten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.
  • BioCanna producten zijn direct opneembaar en stimuleren de stofwisseling en weerstand van de plant. Bovendien verbeteren ze de bodemkwaliteit en de biodiversiteit.
  • BioCanna-meststoffen zijn niet alleen CU Int. gecertificeerd, maar hebben ook de exact juiste bereidingswijze, waardoor een overdosis aan voedingsstoffen wordt voorkomen.

Productieproces BioCanna :

BioCanna meststoffen worden geproduceerd volgens een complex proces. Een belangrijke stap in dit proces is fermentatie. Fermentatie is het afbreken van complexe stoffen door middel van micro-organismen. Fermentatie wordt onder meer gebruikt bij de productie van wijn en bier.

Na lang onderzoek naar speciale micro-organismen en plantaardige rauwe producten is Canna Research erin geslaagd om een 100% gecontroleerd fermentatieproces te ontwikkelen. Dit maakt het mogelijk om een consistent product te verkrijgen met precies de juiste minerale samenstelling en biologische ingrediënten.

De stoffen in BioCanna producten zijn onmiddellijk opneembaar en stimuleren het metabolisme en de weerstand van de plant. Daarnaast verbeteren ze de bodemkwaliteit en de biodiversiteit.

Dankzij het unieke fermentatieproces zijn BioCanna producten rijk aan bio-actieve stoffen, zoals fruitzuren en oligosacchariden.

Met de introductie van de BioCanna meststoffen zijn de eerste vloeibare biologische meststoffen een feit!

Meer zien...