Canna

Vele Jaren kweekervaring en intensieve samenwerking met andere pioniers hebben van Canna een expert gemaakt in het kweken van je favoriete planten. De passie en liefde voor planten heeft telers geholpen om de optimale resultaten te behalen die worden gekenmerkt door de filosofie van Canna.

Er zijn 28 producten.

Item 1-28 van 28 in totaal item(s)

Teamspirit en liefde voor planten zijn twee van de sleutelwoorden die de bedrijfsfilosofie van CANNA kenmerken. Het is duidelijk dat CANNA veel meer is dan alleen een producent van meststoffen. Wij beheersen het gehele productieproces, van de ontwikkelings- en onderzoeksfase tot aan de speciale ecologische productielijn, daarnaast is onze leveringsafdeling razendsnel. Iets unieks in de cultuursector.

Als exclusieve producent van voedingsstoffen beschikt CANNA over eigen laboratorium- en experimenteerruimtes waar deskundige wetenschappers er elke dag in slagen de geheimen van de natuur te ontrafelen. Wij zijn van mening dat we alleen door zoveel mogelijk factoren te beheersen een product van uitzonderlijke kwaliteit kunnen aanbieden.

Ga voorzichtig te werk.

Met 22 jaar ervaring in de teelt en de nauwe samenwerking met andere pioniers heeft CANNA een enorme kennis opgebouwd die nog nooit eerder in deze sector, of elders, is geëvenaard. Deze zeldzame combinatie van vakkennis en enthousiasme heeft gedurende zeven jaar de ontwikkeling van zeer hoogwaardige producten mogelijk gemaakt. Wanneer we een CANNA-product ontwikkelen, hebben we geen haast om het op de markt te brengen.

Pas als we 100% zeker zijn van de optimale prestaties, geven we het vrij. Maar daar willen we niet stoppen. Om onaangename verrassingen te voorkomen, moeten we weten waarom een ​​product werkt. Daarom voeren we eerst een grootschalig onderzoek uit onder mensen die betrokken zijn bij de teelt van snelgroeiende planten in veel verschillende landen, om alle mogelijke aandoeningen op een rijtje te zetten.

Om deze redenen zullen onze productlanceringen nooit gehaast worden, ondanks de verleidingen die zich soms in een markt voordoen maar maar al te vaak uiteindelijk leiden tot een kortstondige hype.

Bedoeld voor professionals.

Wij geloven dat de serieuze expert de waarde van onze professionele aanpak zal waarderen. Wij zijn van mening dat wie de producent serieus neemt, de ontwikkeling van een nieuw product met dezelfde serieuze behandeling zal behandelen. Dit is echter niet iets dat in slechts een paar weken kan worden voltooid.

Voor CANNA staat onderzoek ook hoog in het vaandel. Dit heeft immers grote gevolgen voor de eindgebruiker. Ons beleid is er dan ook op gericht om aan de ontwikkeling van een nieuw product alle tijd te besteden die nodig is voor de ontwikkeling ervan, momenteel gemiddeld twee jaar. Twee jaar waarin een team van ervaren specialisten onvermoeibaar heeft gewerkt en alle aspecten van het nieuwe product onder de loep heeft genomen. Als we zo sterk op dit punt aandringen, is dat omdat we de opvolging van onze producten tot het einde willen verzekeren. En het houdt niet op als ons product eenmaal over de toonbank is gegaan.

Wij zijn inderdaad van mening dat service na verkoop een essentieel element is. Zo blijven we via ons netwerk van distributeurs in contact met de eindgebruiker en behandelen we hun problemen uiterst serieus. De resultaten in het veld zijn niet alleen een pluspunt voor ons onderzoek. Onze grootste voldoening in ons werk blijft een tevreden klant met het eindresultaat.

Kwaliteit bewijst zichzelf.

Niet tevreden met de meststoffen die destijds op de markt waren, ontwikkelde CANNA een voedingsstof die meteen een groot succes was. Ook een tuincentrumeigenaar constateert dat de kwaliteit van sterk groeiende planten op steenwol met dit product ontzettend veel hoger is. De verkregen resultaten zijn zo goed dat de productie van CANNA Vega en CANNA Flores, CANNA's eerstgeboren tweeling, al snel van start ging. Dit is het begin van een activiteit die in slechts enkele jaren de meest revolutionaire en betrouwbare constanten voor de bemestingssector zal ontwikkelen.

Deze innovatieve aanpak heeft zich niet alleen bewezen bij de productie van betonproducten, maar ook op detailniveau blijkt CANNA een voortrekkersrol te spelen. Een van de resultaten is bijvoorbeeld de standaard mengverhouding van 1:250 voor voedingsstoffen, die algemeen wordt gebruikt en door CANNA is geïntroduceerd.

Meer zien...