CannaZym 1l - 1
search

CannaZym 1l

€ 19,35
inclusief btw

Cannazym bevat fosfor en kalium. Deze combinatie helpt de snelle groei van plantenwortels te stimuleren. Kalium is een enzymactivator en is betrokken bij vrijwel alle belangrijke functies in de plant, terwijl fosfor betrokken is bij de vorming van olie, suikers en zetmeel en de bloei en de vruchtvorming stimuleert.

Aantal
Op Voorraad


garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

Hoe werkt Cannazym ?

Enzymen zijn stoffen die reacties in levende organismen versnellen. (Ze spelen bijvoorbeeld een cruciale rol tijdens onze spijsvertering). Cannazym activeert de activering van enzymen en de ingrediënten zijn essentieel voor de productie van adenosinetrifosfaat (ATP). De voedingsstoffen in Cannazym spelen ook een belangrijke rol bij het activeren van veel enzymen die verband houden met plantengroei. Door Cannazym toe te voegen, bevordert u de wortelgroei en de opname van voedingsstoffen. Cannazym kan ook helpen om een ​​betere tolerantie van de plant voor stress te bereiken.

Betere gezondheid.

Aan Cannazym zijn verschillende goed opneembare vitamines toegevoegd. Ze stimuleren de plant tijdens de vorming van nieuwe wortels.

Voorkomt rotting en schimmels.

De resten van dode wortels vormen een voedingsbron voor ziekteverwekkende bacteriën en schimmels. Deze schimmels veroorzaken stress voor de hele plant en belemmeren de groei. Met Cannazym druk je deze bedreiging de kop in. Cannazym voorkomt ook rotting, dus wordt de vorming van toxische stoffen geminimaliseerd en wordt het risico op een ziekte aanzienlijk verminderd.

Afvalstoffen afbreken.

Wortels sterven voortdurend af in een natuurlijk proces van vernieuwing. De enzymen in Cannazym zetten het dode plantmateriaal snel om in mineralen en suikers. Hiervan profiteren goede bacteriën, die helpen met het opnemen van voedingsstoffen en de wortels beschermen tegen schimmels.

Beter wortelen.

Dode wortels worden snel opgeruimd en zo ontstaat een betere lucht/water verhouding. De levende wortels krijgen meer zuurstof en ruimte, waardoor ze zich beter zullen ontwikkelen. Om dit proces te ondersteunen, hebben we aan Cannazym een aantal vitamines toegevoegd die de wortelgroei stimuleren. Het gezondere wortelstelsel zie je een-op-een terug in de vitaliteit van de plant en de kwaliteit van de opbrengst.

Evenwichtige luchtigheid.

Cannazym verbetert de bodemomgeving. Een snelle afbraak van wortelresten zorgt voor een evenwichtige waterhuishouding en luchtigheid in de wortelomgeving.

Opname voedingsstoffen.

Cannazym bestaat uit meer dan 12 verschillende soorten enzymen waaraan vitaminen en extracten van woestijnplanten worden toegevoegd. Deze elementen verbeteren de opname van voedingsstoffen en het afweersysteem van de plant. Ook stimuleren vitamines de productie van hormonen.