Secret Jardin Hydro Shoot

Op zoek naar een grote waarde ?

Hydro Shoot Grow Tents zijn ontworpen voor zowel beginners als gevorderde tuinders die op zoek zijn naar grote waarde. Deze tent is perfect om te groeien en te bloeien dankzij de accessoires die je set-up compleet maken.

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

In verticale positie zijn de «kleine» Hydro Shoot-modellen bedoeld voor planten van 50cm bis 150cm en bieden ze kweekoppervlakten van 0.16m2 tot 1.00m2. . In horizontale positie zijn ze bedoeld voor planten van minder dan 80cm en bieden ze kweekoppervlakten van 0.16m2 tot 1.44m2. Deze tent is uitgerust met reflecterende sokken voor de in- en uitlaten en u kunt ook onze DF16 KANAALFLENSEN gebruiken om nieuwe in- en uitlaten toe te voegen. Dit model wordt zonder accessoires verkocht, maar kan worden aangevuld met onze accessoires en randapparatuur die speciaal voor al onze tenten zijn ontworpen. De voorgestelde configuratietips (Ventilatie, Verlichting en Afzuiging) zijn bedoeld voor de intensieve teelt (niveau III) van zonminnende planten. Deel deze waarden door 2 en door 4 voor gewassen van niveau II en niveau I.

THE ESSENTIAL WITHOUT COMPROMISE

De «grote» Hydro Shoot-tenten zijn bedoeld voor planten van 50cm tot 150cm en bieden een kweekoppervlakte van 1.44m2 tot 18.00m2. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en voorzien van een deur waarmee u 3 volledige zijden van de tent kunt openen voor een gemakkelijke toegang tot de planten.

Meer zien...