Greenbat Korrels 1 kg
search
  • Greenbat Korrels 1 kg
  • Greenbat Korrels 1 kg
  • Greenbat Korrels 1 kg

Greenbat Korrels 1 kg

€ 15,90
inclusief btw

Greenbat is zeer geschikt voor de bemesting van alle planten (sier, bloemen, groenten, fruit), zowel in de grond als in potten, dankzij de progressieve en langdurige werking op de groei van de planten.

Aantal
Op Voorraad

livraison_demain Levering : dinsdag  info_logo

garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

Greenbat Pellet, langzame diffusie.

Greenbat helpt snel om de plantengroei te stimuleren en verbetert de mineralenbalans van de grond. Alle planten kunnen hiervan profiteren. Rijk aan stikstof en fosfor en sporenelementen. Het is de meest effectieve natuurlijke meststof voor snelle actie, met een 'whiplash'-effect.

Je kunt het op al je planten gebruiken aan het einde van de winter of in de lente (voorbereiding van de grond voor het zaaien, plantages ...). U moet Greenbat verspreiden en het vervolgens grondig mengen u graaft of verpot, daarna overvloedig water geven. Greenbat kan ook tijdens het hoogseizoen gebruikt worden.

Vanwege het hoge gehalte aan NPK, organische stof en microbiële flora, kan Greenbat worden gebruikt in lage doses voor maximale opbrengst. Greenbat zorgt voor krachtige wortelontwikkeling en snelle groei, bereidt u voor op uitbundige  groei en bloei en kweek fruit- en bloeiende planten met uitbundige smaak.

Gebruiksaanwijzing :  Greenbat is een universele meststof en kan worden gebruikt als meststof voor de volle grond of in een pot, of als een extra meststof, omdat de verspreiding ervan in de grond snel en eenvoudig is.

  • Teelt in potten: voeg tussen 100 g en 500 g voor een pot van 6L tot 25L toe, voeg meer toe indien nodig.
  • Aardappel 200 g / m², wortel 60 g / m²
  • Bladgroenten: salade, kool, aromatische kruiden 1-2 kg / are.
  • Fruitboom of boom: perzikbomen, appelbomen, ... 2kg / stuk.