Green House Bio Bloom 500 gr - 1
search

Green House Bio Bloom 500 gr

€ 35,95
inclusief btw

Green House BioBloom NPK 4-9-9 is een "ALL-IN-ONE" organische meststof in poedervorm, speciaal samengesteld voor de bloeifase van alle planten.

Aantal
Op Voorraad


garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

Alle essentiële voedingsstoffen worden geleverd door natuurlijke mineralen en biologische grondstoffen.

BioBloom is geschikt voor biologische landbouw.

Natuurlijke minerale voedingsstoffen zijn direct beschikbaar voor de plant en organische voedingsstoffen komen langzaam vrij nadat ze zijn afgebroken door micro-organismen in de bodem. De gunstige schimmel en bacteriën van BioBloom verbeteren de microbiële activiteit in de bodem door componenten te leveren die humus vormen. Dit proces is afhankelijk van de bodemgesteldheid (bijvoorbeeld vochtigheid, temperatuur, pH-waarde, microbiële activiteit, gehalte aan organische stof, etc.)

Hoe te gebruiken :

BioBloom moet worden gemengd in het substraat, in de grond, in kokos of in vergelijkbare substraten. Het kan worden gemengd tijdens het verplanten of later worden toegevoegd door middel van dogging (gemengd in de bovenste laag van de grond). De voedingsstoffen komen geleidelijk vrij gedurende 8 weken. Een enkele toepassing is vereist voor een bloeitijd van maximaal 8 weken. Als de bloeitijd langer is, is een tweede toepassing later in de cyclus nodig (gemengd in de bovenste laag van de grond).

Dosering :

  • 8 weken bloei: 1e week = 3 g / l substraat.
  • 10 weken bloei: 1e week = 2-3 g / l substraat 3e week = 1 g / l substraat.
  • 12 weken bloei: 1e week = 3 g / l substraat 5e week = 1 g / l substraat.

Verlaag de doses voor planten die lichte bemesting en voorbemeste gronden nodig hebben.