Green House Bio Grow 500 gr - 1
search

Green House Bio Grow 500 gr

€ 31,95
inclusief btw

Greenhouse BioGrow NPK: 7-2-4 is een "ALL - IN - ONE" organische meststof in poedervorm, speciaal samengesteld voor de vegetatieve groei van alle planten.

Aantal
Op Voorraad


garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

Alle essentiële voedingsstoffen worden geleverd door natuurlijke mineralen en organische grondstoffen.

BioGrow is geschikt voor biologische landbouw.

Natuurlijke minerale voedingsstoffen zijn direct beschikbaar voor de plant en organische voedingsstoffen komen langzaam vrij nadat ze zijn afgebroken door micro-organismen in de bodem. De gunstige schimmel en bacteriën die aanwezig zijn in BioGrow de microbiële activiteit van de bodem verbeteren door componenten te leveren die humus vormen.

BioGrow moet in het substraat worden gemengd, in de potgrond, in kokos of in vergelijkbare substraten.Het kan worden gemengd tijdens het verplanten of later worden toegevoegd ((gemengd in de bovenste laag van de grond).

Nutriënten worden geleidelijk vrijgegeven gedurende een periode van 8 weken. Als de groeiperiode korter is dan 8 weken of als het substraat voorbemest is moet de doses worden verlaagd. Gebruik een halve dosis voor zaailingen en jonge planten (2-3 weken). Als de groeiperiode langer is, een tweede applicatie is nodig (gemengd in de bovenste laag van de grond).

Dosering : Vegetatieve groei: 3 gr/l substraat.