Lijst van producten op merk BioTabs

La méthode primitive de la culture biologique est basée sur l'utilisation du compost. Sur la base du compost, un certain nombre de stratégies biologiques ont été développées.

BioTabs is een organische meststof die gebruik maakt van de kracht van bodemorganismen. BioTabs stimuleren bodemorganismen door organische stof om te zetten in ideale voeding voor planten. Zo ontwikkelen planten sterke wortelstelsels en zijn ze ziekteresistent. BioTabs staat garant voor een eerlijke, volle en zeer smakelijke oogst.

Begin biologisch te groeien met het Starter Pack.

Het voorbereiden van een optimale bodem voor plantengroei vereist een mix van voedingsstoffen en aanpassingen. Het Starterspakket bevat alles wat iedereen met of zonder kweekervaring nodig heeft om zijn eigen binnen- of buitenkweek te beginnen.

Voldoende voor 5-10 planten, afhankelijk van de uiteindelijke potmaat.

De methode bestaat uit het voorbereiden van het substraat met de BioTabs-producten in de aangegeven hoeveelheden en het herhalen van de handeling telkens wanneer de plant in een nieuwe pot wordt overgeplant. De formule is zo eenvoudig, voeg daarna gewoon water toe.

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)