Biotabs Bactrex 50gr - 1
search

Biotabs Bactrex 50gr

€ 21,95
inclusief btw

Organische bodemvruchtbaarheidsverbeteraar.

  • Heeft gunstige bodembacteriën voor het wortelstelsel.
  • Bevat de schimmel Trichoderma.
  • Biedt bescherming tegen wortelpathogenen.
  • Zet organisch materiaal om in voedingsstoffen.
  • Gecertificeerd 100% biologisch.
Aantal
Niet op voorraad


livraison_demain Levering : dinsdag  info_logo
garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

Bactrex kan worden gebruikt om recent gewortelde stekken of gekiemde zaden te beschermen tegen ziekteverwekkers, waaronder pythium. Gebruik een afgestreken theelepel per liter water. Een liter behandelt 50 stekken of zaailingen.

Geschikt voor aarde of kokos, binnen en buiten, zowel in pot als in de grond.

Bactrex is een droog, in water oplosbaar poeder met een groot aantal nuttige bodem- en wortelmicroben (waaronder 6 stammen van Bacillus spp.), Trichoderma-schimmels en actinomyceten. Deze zijn speciaal geselecteerd op hun gewenste effect op bodemstructuur en vruchtbaarheid. Deze gespecialiseerde wortelbacteriën zijn "opgenomen" in oplosbaar Yucca-extract met organische katalysatoren, om een ​​snelle kolonisatie en groei van de wortelzone te garanderen.

Naast de gunstige bodembacteriën bevat Bactrex ook verschillende effectieve stammen van Trichoderma.

Trichoderma's zijn een soort schimmels die schadelijk zijn voor bepaalde andere schimmels, waaronder schimmels die bij sommige planten ziekten veroorzaken. Om deze reden moeten Trichoderma's altijd worden gebruikt als grondbehandeling of direct na het zaaien of planten, zodat ze deze schadelijke schimmels kunnen consumeren voordat ze ziekten veroorzaken. Bactrex bevat 8 verschillende bacteriën, Trichoderma-geslachtsschimmel en Humuszuur.

Bactrex is een levend product, eenmaal opgelost in water, moet de oplossing binnen 6 uur worden aangebracht. Gebruik niet te veel.