Plagron Hydro Roots 0.1l - 2
search

Plagron Hydro Roots 0.1l

€ 6,10
inclusief btw

Bevordert wortelgroei en verhoogt weerstand. Hydro Roots is een wortelversterkend additief dat fosfor en boor bevat.

Aantal
Op Voorraad


livraison_demain Levering : dinsdag  info_logo
garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

Deze verschillende componenten hebben beiden hun eigen specifieke functie. De combinatie ervan zorgt voor een verhoogde opname van voedingsstoffen. De zorgvuldig geselecteerde minerale elementen hebben een direct en positief effect op het wortelstelsel van je planten. Hydro Roots bevordert de initiatie en groei van de wortels. Het zorgt voor meer vertakkingen in het wortelstelsel (secundaire wortels) en verdikt de wortelharen. Hierdoor verbetert Hydro Roots de wortelarchitectuur. Een goed ontwikkeld wortelstelsel verbetert de groei van je planten doordat de opname van voedingsstoffen en water verhoogd wordt.

Dosering en gebruik :

  • Schudden voor gebruik.
  • 1 ml Hydro Roots toevoegen per liter water (1:1000).
  • Gebruik deze voedingsoplossing bij elke watergeefbeurt tot en met de derde week van de bloeifase voor planten met een korte cyclus.

Wat is het verschil tussen Hydro Roots en Power Roots ?

Het belangrijkste verschil is dat Power Roots organische elementen bevat, waardoor het minder geschikt is voor gebruik in een irrigatiesysteem. Plagron heeft Hydro Roots ontwikkeld, dat strikt mineraal is, zodat het geen problemen veroorzaakt in je irrigatiesysteem. Kortom, Power Roots is beter geschikt voor handvoeding en Hydro Roots is beter geschikt voor systeemvoeding. Als je toch besluit Power Roots te gebruiken, zorg er dan voor dat je je systeem regelmatig schoonmaakt.

Tot wanneer kan ik mijn plant Hydro Roots geven ?

Je wil dat de plant in het begin van de bloeifase genoeg wortels heeft, zodat hij zijn energie kan gebruiken om te bloeien. Stop daarom met het geven van Hydro Roots na de derde week van de bloeifase.

Kan ik Hydro Roots gebruiken in combinatie met andere producten ?

Wij raden aan om Hydro Roots te gebruiken met Hydro A+B, Green Sensation en Power Buds. All onze additieven kunnen echter uiteindelijk gecombineerd worden. Je kunt mixen naar hartenlust !

Hydro Roots bevat geen organische elementen. Daardoor is het geschikt voor kweek in hydrocultuur. Tevens garandeert dit dat de voedingsoplossing langer stabiel blijft.

Eigenschappen :

NPK: 0-20-0 Boor: 0.23% Fosfor: 20.47%