Plagron Power Buds 1l
search

Plagron Power Buds 1l

€ 46,50
inclusief btw

Power Buds zorgt voor meer knopvorming en versnelt de bloei. Bij gebruik vanaf het moment dat je overgaat van de groei- naar de bloeifase, gaat je plant haar energie besteden aan het produceren van knoppen. Daardoor creëert ze sneller bloemen, blijft ze compacter en vormt meer bloemen.

Aantal
Op Voorraad


livraison_demain Levering : dinsdag  info_logo
garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

Gebruik en dosering :

Voor gebruik goed schudden. Maximaal 1 ml Power Buds toevoegen per liter water (1:1000). Gebruik deze voedingsoplossing vanaf het moment dat je over gaat van de groei- naar de bloeifase. Eigenschappen :

  • Vermeerdert knopvorming.
  • Versnelt bloei.

Kan ik Power Buds alleen gebruiken als ik hydrologisch kweek ?

Nee, je kunt het product ook gebruiken als je op veen kweekt. Uit onze testresultaten is echter gebleken dat het product het meest optimaal werkt wanneer je een hydrologische manier van kweken hanteert.

Kan ik een hogere mengverhouding gebruiken in een hydrologische kweek ?

Wij adviseren om in een hydrologische kweek de mengverhouding aan te houden zoals voorgeschreven, 1:1000.

Kan ik een hogere mengverhouding gebruiken wanneer ik kweek op een veensubstraat ?

Uit onze testresultaten kwamen geen negatieve gevolgen naar voren bij het gebruiken van een hogere mengverhouding op veensubstraat. Door de buffercapaciteit van het veen, is de voedingsoplossing zachter voor je plant en haar wortels.

Kan ik Power Buds gebruiken in combinatie met Green Sensation en Sugar Royal ?

Green Sensation is altijd en met elke voedingslijn te gebruiken, dus combineer naar hartenlust. Sugar Royal daarentegen is niet geschikt voor hydrologische kweeksystemen waarin je voedingswater aanmaakt dat langer dan 24 uur blijft staan. Maak je een voedingsoplossing die je meteen gebruikt, dan is het wel mogelijk om alle drie de additieven te combineren.

Waarom zou ik Power Buds, Green Sensation en Sugar Royal samen gebruiken?

Green Sensation is een absolute must-have tijdens je kweek. Deze 4-in-1 booster zorgt ervoor dat je harde en compactere knoppen krijgt. Power Buds zorgt voor meer knopvorming en Sugar Royal zorgt voor een versterkte smaak.