Terra Aquatica Calcium Magnesium 0,5l - 1
search

Terra Aquatica Calcium Magnesium 0,5l

€ 7,85
inclusief btw

Een goede beschikbaarheid van calcium en magnesium is essentieel om de voeding van snelgroeiende planten te optimaliseren. Het helpt bij het voorkomen van secundaire tekorten aan voedingsstoffen, ondersteunt de groei en vruchtvorming en voorkomt koprot en puntverbranding in veel bijzonder intensieve gewassen zoals tomaten en sla.

Aantal
Op Voorraad


livraison_demain Levering : dinsdag  info_logo
garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

Terra Aquatica Calcium Magnesium Supplement levert geconcentreerd Calcium en Magnesium in een zeer biologisch beschikbare, schone en oplosbare vorm die druppelaars niet verstopt. Het kan naast de meeste voedingsregimes worden gebruikt.

Terra Aquatica Calcium Magnesium Supplement kan ook helpen bij het tegengaan van calciumvastlegging bij het kweken in kokosvezel met organische voedingsstoffen, of bij het uitzetten van samengeperste kokosbalen.

Hoe te gebruiken:

Waarschuwing: niet gebruiken met Terra Aquatica-formuleringen voor zacht water, DualPart Coco of NovaMax: ze bevatten al voldoende calcium voor zelfs R.O. watersystemen.

Ook alle T.A. kokosproducten zijn voorgespoeld en gestabiliseerd; je kunt zonder behandeling direct uit de zak groeien.

Voor alle andere situaties:

Gebruik 1,5 ml per liter water voor de meeste toepassingen, inclusief biologische en veeleisende gewassen. Voeg bij omgekeerde osmose 2 ml per liter water toe voordat u voedingsoplossing toevoegt. Bij het kweken in Coco, gebruik makend van voorbereide grond of grondloze mixen, of expanderende gecomprimeerde kokos, gebruik dan 1 tot 1,5 ml per liter om de media te bevochtigen (tot verzadiging) en voeg dan gedurende de eerste twee weken in dezelfde hoeveelheid toe aan de voedingsoplossing. Continu gebruik kan nuttig zijn voor snelgroeiende planten.