Grodan Stekplaat 77 Stuks

€ 9,15
Inclusief belasting

De productie van jonge planten is een cruciale fase voor optimale kweekresultaten. Vooral tijdens de productiefase van de plant worden hoge eisen gesteld aan de prestaties van de substraten.

Aantal
Op Voorraad

De uniformiteit en het waterhoudend vermogen van de kubussen zijn belangrijke succesfactoren. Telers weten precies wat voor soort gewas ze willen krijgen. Dit hangt mede samen met de keuze van het ras en het gekozen plantensoort. De criteria voor het kiezen van een ras zijn onder meer de lengte van de plant, het type plant, etc., afhankelijk van de groeiomstandigheden met of zonder kunstlicht.

Plantenkwekers stemmen de balans van de plant af op het klimaat en de bewateringsstrategie die ze zullen volgen. De keuze van de kubussen bepaalt de irrigatiestrategie, die het uiteindelijk mogelijk zal maken om al dan niet het door de producent gewenste type plant te krijgen.

Grodan biedt een breed assortiment aan blokjes en stoppers waarmee een uniforme plantstandaard bereikt kan worden, ongeacht de groeiomstandigheden.