Pot Vierkant 11l 25 x 25 x 26,5cm
search

Pot Vierkant 11l 25 x 25 x 26,5cm

€ 1,95
inclusief btw

Vierkante plantenpotten ( of vierkante potten ) zijn de meest ruimtebesparende methode om planten te kweken en zijn ideaal voor alle hydrocultuur- en aardeculturen.

Aantal
Op Voorraad

livraison_demain Levering : dinsdag  info_logo

garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

Gebruik bij het kweken van planten met kunstlicht altijd vierkante potten, hierdoor kun je meer planten onder een lamp plaatsen en de ruimte benutten, bijvoorbeeld in een kweektent.

Ook in de professionele tuinbouw zijn vierkante plantenpotten erg populair, omdat ze in de kleinste ruimtes telen. Omdat deze potten, door hoveniers ook wel containers of containerpotten genoemd, vrij zijn van schadelijke stoffen (voedselveilig PP-plastic), zijn ze perfect voor o.a. groenten & fruit, kruiden & bloemen en nog veel meer.

Je kunt deze plantenbakken vullen met alle gangbare voedingsmedia, zoals aarde, euro pebbles, perliet of cocos (kokosvezelsubstraat). Door de gaten aan de onderkant kan het gietwater ongehinderd weglopen om wateroverlast te voorkomen.

Deze kunststof potten zijn gemaakt van hoogwaardige gerecyclede grondstoffen en zijn 100% recyclebaar: voor een schoner milieu. Bovendien zijn ze UV- en vorstbestendig, dus gegarandeerd duurzaam en herbruikbaar.