Gele Lijmvallen x 10 - 1
search
  • Gele Lijmvallen x 10 - 1
  • Gele Lijmvallen x 10 - 2

Gele Lijmvallen x 10

€ 7,20
inclusief btw

Bescherm je planten met deze gele lijmvallen. Niet-toxische en geurloze insectenval met een sterk aantrekkende werking voor een effectieve bestrijding van witte vlieg, mineervlieg, trips, cicaden, treurmuggen en bladluizen.

Geschikt voor de biologische binnenkweek.

Aantal
Niet op voorraad


garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

Gele vangplaten bestrijden een reeks insectenplagen, waaronder witte vlieg, trips, mineervlieg en bladluis in de kweektent of kas. Dubbelzijdige vangplaten.

Grootte van elke val: 25cm x 15cm.

Kleine vliegende insecten worden aangetrokken door de unieke gele kleur en blijven plakken aan de niet-drogende lijm die de val bedekt

Veel insectenplagen zijn moeilijk te bestrijden met insecticiden. Door de gevleugelde insecten te vangen met VG Garden voordat ze de planten bereiken, wordt de opbouw van ongedierte vertraagd. Bestaande insectenpopulaties kunnen ook worden verminderd. 

Hoe te gebruiken :

Verwijder het beschermpapier van de vallen en hang ze net boven de planten met behulp van het meegeleverde draad. Als er al volwassenen aanwezig zijn, tik dan op de planten om ze te storen.

Er kunnen extra vallen worden gebruikt in de buurt van ventilatieopeningen en deuren om insecten die van buiten naar binnen vliegen op te vangen.