Hesi Pro-Line Super Vit 50ml
search

Hesi Pro-Line Super Vit 50ml

€ 26,50
inclusief btw

Hesi Pro-Line Super Vit is een hoog geconcentreerde mix van vitaminen die de stofwisseling en de algehele gezondheid van de plant verbeteren.

Aantal
Op Voorraad

livraison_demain Levering : dinsdag  info_logo

garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

Dit resulteert in een sterkere groei en een vollere bloei.

Hesi Pro-Line Super Vit is geschikt voor alle planten en toepassingen.

Hesi Pro-Line Super Vit is een mix van 15 vitaminen die allemaal een grote rol spelen in de stofwisseling van een plant. De vitaminen (vitale stoffen) van Hesi Pro-Line Super Vit zijn de bouwstenen van onder andere planthormonen, enzymen en bladgroen. Planten kunnen deze bouwstenen zelf aanmaken vanuit mineralen, maar met Hesi Pro-Line Super Vit krijgen de planten de vitale stoffen in een kant en klare vorm toegediend. Dit spaart tijd en energie. De energie die hierbij gespaard wordt is merkbaar in een verbetering van de groei en bloei en een optimale weerstand en gezondheid. De bloem wordt vergroot, de lichtopname van de plant wordt verbeterd en de stofwisseling versneld.

Hesi Pro-Line Super Vit activeert zowel groei- als ook bloeihormonen en is daarom voor alle periodes van de plantcyclus geschikt. Planten zijn gezonder als ze verzorgd worden met Hesi Pro-Line Super Vit!

En ze produceren meer en krachtigere bloemen!!

  • 1 druppel Hesi Pro-Line Super Vit voor 5 liter water.
  • 1 ml Hesi Pro-Line Super Vit voor 70 liter water.