Canna Terra Starter Kit - 1
search

Canna Terra Starter Kit

€ 49,95
inclusief btw

Zoek je alles wat een beginnende kweker nodig heeft? De CANNA Terra Starterskit bevat hoge kwaliteit meststoffen en additieven voor een snelle, gezonde en krachtige groei van je plant.

Aantal
Op Voorraad


livraison_demain Levering : zaterdag  info_logo
garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

De CANNA Terra Starterskit is eenvoudig te gebruiken en daarom ideaal voor beginnende kwekers. Maak kennis met onze hoogwaardige voedingsstoffen en additieven die je helpen met het behalen van de beste resultaten !

Wat zijn de voordelen van kweken op aarde ?

Aarde houdt bepaalde nutriënten vast. Dit bufferende vermogen maakt aarde ideaal voor de startende kweker. CANNA TERRA is een complete productlijn die speciaal ontwikkeld is om de beste resultaten te geven bij het kweken op aarde, in zowel potten als in de volle grond, binnen en buiten.

Binnen de CANNA TERRA lijn bieden we gebalanceerde plantenvoeding voor de groeifase (Vega) en de bloeifase (Flores). Dit zorgt ervoor dat je plant op elk moment de juiste mix van essentiële voedingsstoffen krijgt. 

Ga je voor de eerste keer kweken ? 

Gebruik de instructies op het CANNA Terra kweekschema voor het beste resultaat ! De Starterskit bevat een handige instructie leaflet en kweekschema.

Inhoud :

250 ml Canna Terra Vega, CANNA Terra Vega is een professionele snelwerkende meststof, het bevat alle essentiële elementen die de plant nodig heeft tijdens de groeifase. Terra Vega stimuleert sterke planten met grote vitale scheuten en weelderige wortelontwikkeling. Het is speciaal ontwikkeld voor het kweken in potten en volle grond, zowel binnen als buiten.

1l Canna Tarra Flores, Terra Flores voeding voldoet aan de veranderende behoeften van de plant zodra de bloei is begonnen. Tijdens de bloeifase is aanzienlijk minder stikstof nodig maar heeft de plant een verhoogde behoefte aan onder andere fosfor en kalium.

250 ml Canna Rhizotonic, CANNA RHIZOTONIC is een krachtige, op algen gebaseerde, wortelstimulator. Witte en krachtige wortels vormen sneller, met name wanneer de wortels kwetsbaar zijn bij het kiemen of na het overpotten. Het is geschikt voor elk medium.

125 ml CannaZym, Schimmels en rotting voorkomen? CANNAZYM is een hoogwaardig enzymproduct dat helpt bij het afbreken van wortelresten en dit om te zetten in gunstige voedingsstoffen. CANNAZYM voorkomt infecties door rotting en schimmels, en geeft het substraat een betere lucht-water verhouding. Enzymen zijn stoffen die de reacties in levende organismen versnellen. Enzymen spelen bijvoorbeeld een vitale rol in onze spijsvertering. CANNAZYM is onmisbaar als je substraten gaat hergebruiken en is te gebruiken tijdens de gehele groeicyclus.

50ml Canna PK 13/14, CANNA PK 13/14 is een hoogwaardig additief van fosfor en kalium. Deze mineralen stimuleren de bloei van snelgroeiende planten. Als je PK 13/14 op het juiste moment toepast, krijg je verbluffende resultaten. Het is geschikt voor elk medium.

125 ml Canna Boost, CANNABOOST stimuleert de ontwikkeling van nieuwe bloemen. Hierdoor kunnen de vruchten zwaarder worden dan normaal. Omdat de rijping van de vruchten ook geleidelijker verloopt, resulteert dit in een uniformere oogst. Iets heel bijzonders aan CANNABOOST is dat het niet alleen hoge opbrengsten, maar ook de smaak stimuleert. Iets extra’s voor de CANNA kweker!