Nutriculture Wilma XL 4 Bekijk groter

Nutriculture Wilma XL 4

Het Atami Wilma Kweeksysteem kan men gebruiken als stand-alone (recirculerend) of als drain-to-waste (opgevangen water wordt afgevoerd).

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 138.95 incl. btw

Info

Geleverd inclusief 4 x 11 liter potten.

Het Wilmarecirculatie systeem van Atami: bestaat uit een tank, een tray, een irrigatiesysteem en pomp. is voor iedereen makkelijk te hanteren en geschikt voor iedere locatie.

Kan niet met de post worden verstuurd gezien de afmetingen, alleen ophaal mogelijk.

Wilma is een gezamenlijke samenwerking tussen Atami en Nutriculture en is net zo eenvoudig te gebruiken als een pot, maar met minder onderhoud. De potten worden gevuld met het door u gekozen teeltmedium, u stelt de timer in op de gewenste voedingsduur en frequentie en een pomp levert het water via de druppelaars in de potten.

Wilma druppelirrigatiesystemen zijn ontworpen om op een zo eenvoudig mogelijke manier hoge opbrengsten te halen. De Wilma is verkrijgbaar in verschillende grootten voor de moderne kweker en is ontwikkeld met:

  • Verbeterde afstand tussen potten.
  • Een handige mengkraan voor voedingsstoffen.
  • Gemakkelijkere toegang tot het reservoir.

Waarom de opbrengsten groter zijn bij gebruik van een Wilma:

De Wilma is als een pot met een persoonlijke assistent! De Wilma voedt de planten weinig en vaak, waardoor de planten meer water en voedingsstoffen krijgen dan wanneer ze met de hand worden bewaterd. Bij eenmaal water geven kun je een plant niet alle water en voedingsstoffen geven die hij nodig heeft voor een optimale groei.

De ideale opstap uit een pot.

Gouden regel: gebruik de juiste druppelaar voor het groeimedium. Gebruik de overstromings druppelaars wanneer u in kleikorrels ( Euro Pebbles ) kweekt. Gebruik voor meer absorberende media, aarde, coco, groeiblokjes, mapito, de druppelaars.

Gebruik een reinigingsproduct, zoals Atami's ATAclean, om verstopping van de druppelaar te voorkomen. Stel voedingsbeurten in op een timer: als planten jong zijn, begin dan met 2x of 3x 15 minuten voer per dag wanneer u kleikorrels gebruikt. Stel 1x of 2x 15 minuten voer in per dag bij gebruik van een absorberend medium. Verhoog het aantal voedingsperioden wanneer de planten bloeien.

Alleen ophalen in de winkel mogelijk.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...