Terra Aquatica Tripack Dual Part HW - 1
search

Terra Aquatica Tripack Dual Part HW

€ 17,85
inclusief btw

De ultieme tweedelige meststof: uit ons vlaggenschip TriPart-assortiment en met uitzonderlijke voordelen biedt DualPart de optimale balans tussen resultaten en gebruiksgemak.

Aantal
Op Voorraad


garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

terra_aquatica

DualPart maakt gebruik van verschillende soorten mineralen, zodat uw planten tijdens hun groei en bloei altijd toegang hebben tot de voedingsstoffen die ze nodig hebben, in de meest geschikte vorm.

Deze formule bevat bio-activatoren die de algehele gezondheid van planten, de weerstand tegen ziekteverwekkers en de opname van meststoffen verbeteren.

DualPart werkt om internodale afstanden te verkleinen - zonder groeihormonen ! Bij Terra Aquatica gebruiken we alleen de puurste ingrediënten. Als we daar de kennis over de samenstelling van voedingsstoffen aan toevoegen, die we dankzij ons uitgebreide onderzoek hebben kunnen verwerven, krijgen we spectaculaire groei en compacte planten, zonder potentieel gevaarlijke toevoegingen zoals synthetische groeihormonen.

Bovendien zijn onze “2-delige” meststoffen echt 2-delig: met DualPart gebruikt u twee flessen van begin tot eind, niet vier, zoals bij de meeste 2-delige meststoffen van het type “A + B” verkrijgbaar in twee delen voor groei en twee anderen voor bloei.

Met DualPart beginnen we met gelijkwaardige verhoudingen van Grow en Bloom in de bewortelingsfase of aan het begin van de groei, meer Grow dan Bloom tijdens de groei en dan, tijdens de bloei en vruchtvorming, meer Bloom dan Grow. En aan het einde van de bloei voeg je het Finalpart toe. Het is heel simpel.

Wordt geleverd met kweekschema.

Pack bevat :

  • 500ml DualPart Grow Hard Water.
  • 500ml Dualpart Bloom Hard Water.
  • 500ml FinalPart.