• Aanbieding!
  • -10%
Plagron Start Up 0.5l - 1
search

Plagron Start Up 0.5l

€ 29,80
€ 26,82 10% korting
inclusief btw
Laagste prijs binnen 30 dagen voor de aanbieding : € 29,80

Plagron Start-Up is een biologische voeding met wortel- en groeistimulatoren, voor een sterke en gezonde ontwikkeling van ontkiemde zaden, gewortelde stekken, en jonge planten in de groeifase.

Aantal
Niet op voorraad


garantie-icon 2 Jaar garantie, retour 30 dagen info_logo

Plagron Start-Up bevat naast de benodigde N, P en K nog sporenelementen, vitaminen, mineralen, humuszuren, enzymen en alginaten welke nodig zijn voor een uitstekende start en een fantastische groei van uw plant.

Start Up is een samengestelde biologische voeding voor planten in de groeifase. Het biedt elke jonge plant de beste combinatie van voedingsstoffen voor de eerste cruciale weken.

Deze voeding bevat een uitgekiende mix van een wortelstimulator, vitaliteitsproducten, natuurlijke groeihormonen en groeivoeding in één product.

Toepassing :

  • Complete groeivoeding met wortelstimulator.

Kenmerken :

  • Stimuleert vertakking en vruchtvorming.
  • Zorgt voor een krachtige wortelontwikkeling.
  • Stimuleert de productie van bladgroen.

Samenstelling :

Samengestelde NPK-MESTSTOF, op basis van: gehydrolyseerde eiwitten, bietenvinasse, algen extract en humuszuren

Oplossing van NPK-meststoffen (3-1-3). 3% stikstof totaal (N) waarvan 3% organisch gebonden stikstof , 1% in water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5) 3% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).

Gebruiksaanwijzing :

Voor gebruik goed schudden. 7 ml Start Up toevoegen per 1 liter water (1:150). Gebruik deze voedingsoplossing wekelijks in de groeifase. Na oplossen in water maximaal 24 uur houdbaar.