GHE Tripack Soft Water Bekijk groter

GHE Tripack Soft Water

U kunt kennis maken met Flora Series in de vorm van een "Tripack", een starterkit die alles bevat wat u nodig heeft voor een cultuurcyclus: 3 x 1/2 liter Flora Series (FloraGro, FloraMicro, FloraBloom)

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 20.65 incl. btw

Info

FloraGro bevordert de structuur van de plant zélf en een weelderige bladvorming.Het geeft daarnaast aan de jonge plant de benodigde kracht voor een perfecte ontwikkeling.

FloraBloom : behalve dat deze de groei bevordert, stimuleert het ook de vorming van een gezond wortelstelsel. Gedurende de bloei dwingt het de plant zijn genetisch potentieel volledig te benutten voor een maximale oogst.

FloraGro en FloraBloom bevatten kiezelachtige bestanddelen (in de gedaante van kiezelzuur) om schimmels en wortelrot tegen te gaan en gelijkertijd de structuur van de plant te versterken.

FloraMicro is het basiselement van ons voedingssysteem. Het is een concentraat van microelementen in de vorm van chelerende stoffen. Het bevat eveneens de primaire en secondaire elementen, die de werking van FloraGro en FloraBloom aanvullen. Het is daarnaast de bewaker van de pH-waarde van uw voedingsstof.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...