GHE PH Down

GHE PH Down 0.5l

€ 8,65
Inclusief belasting

Dit nieuwe concept in pH controle behoudt de afstelling in de pH waarde, speciaal gericht voor snel groeiende planten.

Aantal
Op Voorraad

Als kwekers hebben wij altijd een lijst met wensen die ons het leven makkelijker zouden maken. Helemaal bovenaan de lijst staat een pH buffer die zo goed werkt dat we rustig twee weken op vakantie kunnen gaan en terug komen en opmerken dat het dezelfde pH waarde heeft in uw voedingsoplossing. Het probleem is dat dit alleen kan met vrij arme voeding,met weinig activiteit binnen de oplossing en planten die dus middelmatig groeien.

In tegenstelling tot snelle groei en wanneer er grote hoeveelheden ionen zijn gebruikt en verdwenen en alle een wisselwerking hebben in de oplossing is deze stabiliteit ondenkbaar. Maar ondanks dat, zijn wij niet totaal hulpeloos en kunnen we een bevredigende stabiliteit bereiken en met andere voordelen.

Een goede pH geregelde oplossing gebruikt u meestal maar 1 keer: wanneer u het systeem start. Wij zeggen niet dat wij dat precies hebben, niet in iedere situatie en met iedere voeding. Maar de regelaars die wij gebruikt hebben in onze kassen. pH Down in combinatie met de Flora Series en de Mineral Magic hoefden na weken te hebben gekweekt, nog steeds niet bijgesteld te worden.

In sommige gevallen; bij kleine systemen kan de pH waarde langzaam terug lopen en na toevoeging van een klein beetje van onze pH Up brengt u het terug op de gewenste pH waarde. In andere gevallen blijft de pH waarde dichtbij de mooie waarde van 6.0.

Er is niets beter dan een ideale pH. Een grote hoeveelheid aan voedingsopname en een lage opname van calcium. De gebruikelijke pH waarde ligt tussen de 5.5 en 6.5. Ik persoonlijk raad u aan om aan de lage kant te blijven: 5.5 tot 6.2.

VLOEIBARE pH REGULATOREN :

pH Down - pH Buffer : Een organische en gebufferde oplossing In tegenstelling tot de reguliere pH regelaars welke verkrijgbaar zijn op de markt, is pH Down geen simpel zuur. Het is een exacte formule dat reguleert, voed en buffert uw voedingsoplossing in een keer. Samen met een uitgebalanceerde mix van zuren hebben wij organische buffers opgenomen, om de pH te stabiliseren en de calciumhoeveelheid in hard water te regelen. pH is geen gewoon zuur, maar een volledig complex met de juiste formule.