Bio Nova Soil Super Mix 1l Bekijk groter

Bio Nova Soil Super Mix 1l

Bio Nova Soil SuperMix is een minerale/organische één component meststof met als basis Hydro SuperMix speciaal aangepast voor diegenen, die het liefst op aarde kweken.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 14.95 incl. btw

Info

Groei en bloei én A en B zijn gecombineerd tot één product, dus dit maakt het kweken wel héél eenvoudig.  Soil SuperMix zorgt voor een uitgebreid bodemleven, stimuleert actief de wortelvorming en voorziet in de complete bemesting in zowel groei als bloei.

In de bloeiperiode moet PK 13-14 als Superbloeier extra toegevoegd worden.Omdat Soil SuperMix  gedeeltelijk organisch is, kan deze meststof niet met druppelaars gegeven worden. (organische stoffen bevatten veel grove deeltjes). In geval van een druppelsysteem, wordt daarom de minerale meststof Hydro SuperMix met hetzelfde eindresultaat ingezet. Deze mineralen zijn zuiver en verstoppen de druppelaars niet.

Dosering :  2-4 maal per week 280-350 ml. per 100 liter water. Het aantal bemestingsbeurten is variabel door de afmetingen van de plant, de soort die gekweekt wordt en de klimatologische omstandigheden. Als men begint met een goed voorbemeste aarde, is in de regel de eerste drie weken geen vloeibare bemesting nodig. Begint men echter met aarde die al vaker gebruikt is, moet vanaf de eerste dag na aanplant al bijgemest worden, afhankelijk van het advies op een eventuele grondanalyse.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...